40x50cm Prime Dual Station Shuttle Manual Heat Transfer Printing Machine

  • Model NO.:

    HP3805-2N

  • Description:
  • Stasiun kembar nindakake kaping pindho kanthi setengah saka papan minangka penet swing-off biasa. Siji operator bisa mencet proyek lan nyetel liyane ing papan. Iki mbantu sampeyan nyuda wektu mudhun lan tetep dijaluk, kabeh pers kanthi panas. Kejabi, pengontrol layar LCD, lan wektu digital sing langsung, diwaca kanthi akurat lan Max. 120min nyetel siyaga otomatis. Opsi ganti cepet 5pcs platen ngisor lan ora ana alat sing dibutuhake.

    PS Klik Download minangka PDF kanggo nyimpen brosur lan maca liyane.


  • Gaya: Double stasiun penet panas
  • Features: Swing-away/Interchangeable/Threadable
  • Platen Size: 40 x 50cm
  • Dimension: 110x82x70cm
  • Sertifikat: CE (EMC, lvd, RoHS)
  • Waranti: 12 Months
  • Description

    video

    Tags Product

    HP3805-2N (1) HP3805-2N (2) HP3805-2N (3) HP3805-2N (4) HP3805-2N (5)


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!