40x50cm Prime Dual Station Shuttle Manual Heat Transfer Printing Machine

  • Model NO.:

    HP3805-2N

  • Description:
  • Stasion kembar ngalakukeun dua kali pagawéan sareng satengah rohangan janten pencét kabayang biasa. Hiji operator tiasa pencét tugas sareng nyetél sanés dina tempat anu sanés. Ieu ngabantuan anjeun ngaminimalkeun downtime sareng tetep sareng paménta, sadayana nganggo hiji pencét panas. Salian ti éta, LCD layar Controller, sareng hirup digital waktos, akurat dibaca suhu sareng Max. 120min nyetél sayaga otomatis. Pilihan 5pcs gancang-gentos sareng gentong handap sareng henteu diperyogikeun alat.

    PS Punten klik Unduh salaku PDF pikeun ngahémat brosur sareng langkung seueur.


  • Gaya: Double stasiun pencét panas
  • Features: Swing-away/Interchangeable/Threadable
  • Platen Size: 40 x 50cm
  • Dimension: 110x82x70cm
  • Sertipikat: CE (EMC, LVD, RoHS)
  • Jaminan: 12 Bulan
  • Description

    video

    Tags produk

    HP3805-2N (1) HP3805-2N (2) HP3805-2N (3) HP3805-2N (4) HP3805-2N (5)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!