Babagan awake dhewe

Diadegake ing taun 2002, Xinhong Group nyusun lan ngembangake operasional ing taun 2011, kanthi fokus ing riset lan pangembangan, pangolahan lan promosi peralatan transfer termal sajrone 18 taun. Xinhong Group pikantuk sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001, ISO14000, OHSAS18001 kanthi sertifikasi produk CE (EMC, LVD, MD, RoHS), lan entuk paten domestik lan manca. Tim Xinhong njurung filsafat bisnis pelanggan pisanan, nggayuh pangowahan, kerja sama tim, semangat, integritas, lan pengabdian. Nerusake kebutuhan pelanggan, kita bakal cocog karo sikap kanggo ngladeni para pelanggan kanthi luwih becik, lan ditemtokake kanggo nggawe produk lan ningkatake pengalaman pangguna, saengga klompok pelanggan sing godhonge amba seneng produk sing bermutu tinggi, stabil, lan terjangkau. Produk sing dirancang dening Xinhong Group duwe tujuan kanggo ngladeni limang klompok pelanggan. Xinhong Group ikhlas ngajak mayoritas mitra strategis kanggo melu, lan ngenalake produk Xinhong liyane menyang negarane dhewe supaya luwih akeh konsumen nuduhake peralatan sing bermutu lan terjangkau!

xheatpress-office    xheatpress-factory    xheatpress-production

 Kerajinan & hobby

Seri kasebut kalebu EasyPress 2, EasyPress 3 lan MugPress Mate, nglayani penggemar seni lan kerajinan. Pangguna bisa nggunakake mesin surat mini bebarengan. Kerajinan DIY kondhisi kanggo nggarap katrampilan pribadi, ngatur hadiah bebarengan kanggo ngiyatake kekancan ing antarane kanca lan ningkatake harmoni kulawarga

 Promotional Items & DIY Ideas

Produk produk iki kalebu peralatan dhasar, kalebu mesin transfer panas, mesin pers, mesin pencet cap, mesin panulis, printer bal, printer sepatu, lan liya-liyane. Piranti kasebut cocog karo kustomisasi hadiah dhasar lan realisasi kreatif DIY, lan ditrapake kanggo produk kayata sublimasi, transfer termal, vinil transfer panas, rhinestones lan liya-liyane. Pangguna bisa tuku printer kayata EPSON lan Ricoh kanggo nggayuh sublimasi lan transfer termal, utawa tuku plotter pemotong dhasar kanggo cocog karo vinyl transfer panas (HTV), sing akeh digunakake ing sandhangan, peralatan olahraga, kustomisasi hadiah, dll.

● Kantor Produksi utawa Produksi Profesional

Seri produk iki dadi pabrik pangolahan profesional lan studio pangaturan busana profesional. Siri Tech Inovasi nduweni tekanan gedhe lan seragam (Max. 450kg), suhu seragam (± 2 ° C), lan stroke gedhe (Max.6cm). Iki cocog karo macem-macem bahan bakar ndhuwur lan tekanan tinggi kayata ATT, kertas transfer laser Forever, bahan kontrol suhu sing tepat kayata TPU, lan transfer sing mbutuhake tekanan seragam luwih akeh, kayata Panel aluminium Chromaluxe

● Pabrik Tekstil utawa Pabrik Profesional

This series of products serve processing plants and involve large-format equipment up to 160 * 240cm (63 "x94.5"), powered by pneumatic or hydraulic drives. It is equipped with high pressure and uniform temperature, suitable for processing all kinds of consumables including textile fiber products, leather products, ceramic products, high-density wood boards (MDF board) and large-format pearl boards (Chromaluxe Aluminum Panels).

● Solventless Rosin Press Oil Extractors

As a derivative of the heat press machine, this series has been improved by the technology of Xinhong's team, focusing on customer use and experience. Currently there are manual, pneumatic, hydraulic, electric and other driving types. Such machines adopt food-grade 6061 aluminum heating plate, dual heating plates with independent precise temperature control, novel appearance design, which are widely recognized by rosin oil customers , earning customers’ love “made in China”!


Tampilan Online Chat!