Tentang Kami

Diadegkeun dina taun 2002, Xinhong Group nyusun ulang sareng diperpanjangna operasionalna dina taun 2011, fokus kana panalungtikan sareng pamekaran, pamrosésan sareng promosi alat transfer termal salami 18 taun. Xinhong Group parantos nampi sertifikasi sistem manajemén kualitas tina ISO9001, ISO14000, OHSAS18001 kalayan produk sertifikasi CE (EMC, LVD, MD, RoHS), sareng nampi sababaraha patén domestik sareng luar negeri. Tim Xinhong ngadukung falsafah bisnis para nasabah ti mimiti, ngagentos parobahan, kerja sama tim, gairah, integritas, sareng kumawula. Laksanakeun ti kabutuhan customer, urang taat kana sikap ngabdi para nasabah anu langkung saé, sareng nekad pikeun ngupayakeun produk sareng ningkatkeun pangalaman pangguna, maka gugus pelanggan lega tiasa mikaresep produk anu berkualitas tinggi, stabil, sareng murah. Produk anu dirarancang ku Xinhong Group Tujuan pikeun ngaladénan lima kelompok pelanggan. Grup Xinhong tulus ngajak mayoritas mitra strategis pikeun ngiluan, sareng ngenalkeun langkung seueur produk Xinhong ka nagarana sorangan pikeun langkung konsumén pikeun parangkat kualitas kualitas sareng mampu milik!

xheatpress-office    xheatpress-factory    xheatpress-production

 Karajinan & Hobi

Séri ieu kalebet EasyPress 2, EasyPress 3 sareng MugPress Mate, porsi penggemar seni sareng karajinan. Pamaké tiasa nganggo mesin layang mini babarengan. Karajinan DIY kondusif pikeun ngamekarkeun kaahlian pribadi, ngaréka hadiah sacara silih pikeun nguatkeun silaturahim di antara babaturan sareng ngamajukeun harmoni kulawarga

 Promotional Items & DIY Ideas

Produk ieu sérial ngalengkepan peralatan dasar, kalebet mesin transfer panas, mesin pencét cup, mesin pencét cap, mesin panémbér panémbak, bal printer, printer sapatu, sareng sajabana. Alat ieu nyumponan kustomisasi dasar sareng realisasi DIY, sareng sacara umum dilarapkeun pikeun produk saperti sublimasi, transfer termal, vinyl transfer panas, rhinestones sareng saterasna. Pangguna tiasa mésér panyerak sapertos EPSON sareng Ricoh pikeun ngerjakeun sublimasi sareng transfer termal, atanapi mésér plotter pemotong dasar kanggo cocog sareng vinyl transfer panas (HTV), anu seueur dianggo pakean, olahraga, alat kustomisasi sareng sajabana.

● Kantor Kustomisasi Profesional atanapi Produksi

Produk ieu sérial nyayogikeun pabrik-pabrik ngolah profesional sareng studio kustomisasi pakéan. The Innovation Tech ™ Series ngagaduhan tekanan anu ageung sareng seragam (Max. 450kg), suhu seragam (± 2 ° C), sareng stroke anu ageung (Max.6cm). Hal ieu diadaptasi sampurna pikeun sagala rupa bahan anu paling luhur sareng tekanan tinggi sapertos ATT, kertas transfer laser Nagri, tepat bahan kontrol suhu sapertos TPU, sareng pangiriman anu peryogi tekanan langkung seragam, sapertos Panel Panel Chromaluxe

● Tekstil Tekstil atanapi Pabrik Iklan

This series of products serve processing plants and involve large-format equipment up to 160 * 240cm (63 "x94.5"), powered by pneumatic or hydraulic drives. It is equipped with high pressure and uniform temperature, suitable for processing all kinds of consumables including textile fiber products, leather products, ceramic products, high-density wood boards (MDF board) and large-format pearl boards (Chromaluxe Aluminum Panels).

● Solventless Rosin Press Oil Extractors

As a derivative of the heat press machine, this series has been improved by the technology of Xinhong's team, focusing on customer use and experience. Currently there are manual, pneumatic, hydraulic, electric and other driving types. Such machines adopt food-grade 6061 aluminum heating plate, dual heating plates with independent precise temperature control, novel appearance design, which are widely recognized by rosin oil customers , earning customers’ love “made in China”!


WhatsApp Online Chat!