• 01

    Control Panel

    Smart & unik panel kontrol dirancang karo program pangguna-loropaken, gampang kanggo nggunakake lan kinerja uga.

  • 02

    Piring panas

    Kenthel lan gulungan kawat panas luwih tata panas platen njamin malah panas & meksa distribusi

  • 03

    Desain & Frame

    Unik dirancang lan investasi perkakas nggawe manawa piranti katon apik lan kinerja uga.

  • 04

    Parts Electric

    UL utawa CE spare parts certified sing Applied kanggo nggawe manawa kualitas lan stabilitas.

ASD

Products New

  • panas penet
    rosin penet

  • khusus
    tawaran

  • wareg
    klien

  • partners
    donya

  • XINHONG Factory

    XINHONG Factory

  • Team Xinhong

    Team Xinhong

  • XINHONG Produksi

    XINHONG Produksi

Napa Pilih kita

  • Swara 18 taun pengalaman

    Wiwit 2002 lan manèh Xinhong Group ing 2011, kita wis partnering karo macem-macem distributor lapangan transfer panas kanggo nyedhiyani kita pelanggan karo mesin press panas kualitas liwat 18 taun.

  • Swara 100 pegawe lan tim trampil

    tim Xinhong wis arupi technical support trampil, tim QC dipercaya lan buruh uga dilatih, mesthekake saben piranti sampeyan digawe ing dhuwur standar

  • 5+ years of babar pisan ing pigura

    Xinhong menehi 1 babar pisan taun ing komponen utama kaya electrics, 5 taun babar pisan ing pigura mesin lan gesang technical support.

  • Seneng pangaturan dhewe karo kita lan mbangun merek dheweSeneng pangaturan dhewe karo kita lan mbangun merek dhewe

    OEM & ODM

    Seneng pangaturan dhewe karo kita lan mbangun merek dhewe

  • sales Reliable lan support Enteni sampeyansales Reliable lan support Enteni sampeyan

    CARE Customer

    sales Reliable lan support Enteni sampeyan

  • Kabeh spare parts sing certified lan strictly ditesKabeh spare parts sing certified lan strictly dites

    QUALITY PARTS

    Kabeh spare parts sing certified lan strictly dites

Blog kita

  • Guide to Heat Press Machine——Craft Easy Press Family

    The recent years have witnessed the rapid development of heat press machines. More and more heat press machines are springing up to meet different demands of different customers.However, not everyone is clear about how to choose a heat press machine especially when he or she is a beginner at this...

  • Milih Best Marine Pencet Machine Kanggo kabutuhan

    mesin panas pencet iku pilihan becik kanggo wong-wong sing operate bisnis printing hadiah. Yen sampeyan pengin miwiti bisnis iki, ahli suggest sing menehi menyang panas mesin press. Milih siji Piece saking jajan yen njupuk menyang akun bisnis perlu pisanan. Given ngisor iki descript a ...

  • Rosin Pencet Machine Guide: Cara Pilih Machine tengen Kanggo dhewe?

    Ing sasi, iku mung bisa kanggo tuku lenga penting tanduran saka dispensary lokal, nanging dina karo teknologi berkembang, sampeyan bisa nggawe mbeber dhewe tengen ing ngarep nggunakake penet rosin. Mbeber kaya rosin dadi liyane lan liyane populer kanggo petani ngarep lan hobbyists amarga th ...

  • Xinhong wis diundang dening Fujian Government, Biro Business introduce mekso panas kita kanggo 11 negara

    Xinhong wis diundang dening Fujian Government, Biro Business introduce mekso panas kita kanggo 11 anggota negara. Minangka Xinhong perusahaan dateng-pantes ing China. foto iki bagéan saka wiwitan Xinhong mesin press panas kita kanggo 33 wong sing teka saka 11 negara. Quality iku ...

  • Xinhong Group njaluk New Penting Award

    Alibaba dianakaké ICBU China South distrik e-pengusaha 2017 upacara penghargaan Annual ing tanggal 7 Desember, upacara iki banget pinunjul kanggo grup Xinhong, iku pakurmatan kita gedhe olèh bebungah penting anyar, penghargaan iki tegese klompok Xinhong damel prestasi gedhe ing e-pengusaha liwat Alibaba, w ...

  • Vivian
  • Fiona
  • Betty
Tampilan Online Chat!