• 01

    Control Panel

    Smart & unik panel kontrol dirancang karo program pangguna-loropaken, gampang kanggo nggunakake lan kinerja uga.

  • 02

    Piring panas

    Kenthel lan gulungan kawat panas luwih tata panas platen njamin malah panas & meksa distribusi

  • 03

    Desain & Frame

    Unik dirancang lan investasi perkakas nggawe manawa piranti katon apik lan kinerja uga.

  • 04

    Parts Electric

    UL utawa CE spare parts certified sing Applied kanggo nggawe manawa kualitas lan stabilitas.

ASD

Products New

  • panas penet
    rosin penet

  • khusus
    tawaran

  • wareg
    klien

  • partners
    donya

  • XINHONG Factory

    XINHONG Factory

  • Team Xinhong

    Team Xinhong

  • XINHONG Produksi

    XINHONG Produksi

Napa Pilih kita

  • Swara 18 taun pengalaman

    Wiwit 2002 lan manèh Xinhong Group ing 2011, kita wis partnering karo macem-macem distributor lapangan transfer panas kanggo nyedhiyani kita pelanggan karo mesin press panas kualitas liwat 18 taun.

  • Swara 100 pegawe lan tim trampil

    tim Xinhong wis arupi technical support trampil, tim QC dipercaya lan buruh uga dilatih, mesthekake saben piranti sampeyan digawe ing dhuwur standar

  • 5+ years of babar pisan ing pigura

    Xinhong menehi 1 babar pisan taun ing komponen utama kaya electrics, 5 taun babar pisan ing pigura mesin lan gesang technical support.

  • Seneng pangaturan dhewe karo kita lan mbangun merek dheweSeneng pangaturan dhewe karo kita lan mbangun merek dhewe

    OEM & ODM

    Seneng pangaturan dhewe karo kita lan mbangun merek dhewe

  • sales Reliable lan support Enteni sampeyansales Reliable lan support Enteni sampeyan

    CARE Customer

    sales Reliable lan support Enteni sampeyan

  • Kabeh spare parts sing certified lan strictly ditesKabeh spare parts sing certified lan strictly dites

    QUALITY PARTS

    Kabeh spare parts sing certified lan strictly dites

Blog kita

  • Get Stylish With New Sublimation FACE MASKS

    This time, We have prepared face mask with sublimation fabric for you.It is very useful dailynecessities and also personalized fashion items! For personalization, you can do full printing on all the items here! the face masks can give gentlecare and soft touch to your face, prevent dust and brigh...

  • Heat Transfer Paper vs. Sublimation Printing

    So, you’re entering the wonderful world of T-shirt making and personalized garments—that’s exciting! You may be asking yourself which garment decoration method is better: heat transfer paper or sublimation printing? The answer is that both are great! However, the method you go with depends on you...

  • Which Heat Press Machine Manufacturer Should You Trust?

    Established in 2002, Xinhong Group reorganized and expanded its operations in 2011, focusing on research and development, processing and promotion of thermal transfer equipment for 18 years. Xinhong Group has acquired quality management system certification of ISO9001, ISO14000, OHSAS18001 with p...

  • How to Choose a Heat Press for Home Craft Users?

    The recent years have witnessed the rapid development of heat press machines. More and more heat press machines are springing up to meet different demands of different customers.However, not everyone is clear about how to choose a heat press machine especially when he or she is a beginner at this...

  • How to Choose a Suitable Heat Press Machine for Your T-shirts Transfer Job?

    mesin panas pencet iku pilihan becik kanggo wong-wong sing operate bisnis printing hadiah. Yen sampeyan pengin miwiti bisnis iki, ahli suggest sing menehi menyang panas mesin press. Milih siji Piece saking jajan yen njupuk menyang akun bisnis perlu pisanan. Given ngisor iki descript a ...

  • Vivian
  • Fiona
  • Betty
Tampilan Online Chat!