• 01

    Panel Kontrol

    Smart & unik panel kontrol dirancang karo program pangguna-loropaken, gampang kanggo nggunakake lan kinerja uga.

  • 02

    Piring panas

    Kenthel lan gulungan kawat panas luwih tata panas platen njamin malah panas & meksa distribusi

  • 03

    Desain & Frame

    Unik dirancang lan investasi perkakas nggawe manawa piranti katon apik lan kinerja uga.

  • 04

    Parts Electric

    UL utawa CE spare parts certified sing Applied kanggo nggawe manawa kualitas lan stabilitas.

ASD

Products New

  • panas penet
    rosin penet

  • khusus
    tawaran

  • wareg
    klien

  • partners
    donya

  • Pabrik XINHONG

    Pabrik XINHONG

  • Team Xinhong

    Team Xinhong

  • XINHONG Produksi

    XINHONG Produksi

Napa Pilih kita

  • Swara 18 taun pengalaman

    Wiwit 2002 lan manèh Xinhong Group ing 2011, kita wis partnering karo macem-macem distributor lapangan transfer panas kanggo nyedhiyani kita pelanggan karo mesin press panas kualitas liwat 18 taun.

  • Swara 100 pegawe lan tim trampil

    tim Xinhong wis arupi technical support trampil, tim QC dipercaya lan buruh uga dilatih, mesthekake saben piranti sampeyan digawe ing dhuwur standar

  • 5+ years of babar pisan ing pigura

    Xinhong menehi 1 babar pisan taun ing komponen utama kaya electrics, 5 taun babar pisan ing pigura mesin lan gesang technical support.

  • Seneng pangaturan dhewe karo kita lan mbangun merek dheweSeneng pangaturan dhewe karo kita lan mbangun merek dhewe

    OEM & ODM

    Seneng pangaturan dhewe karo kita lan mbangun merek dhewe

  • sales Reliable lan support Enteni sampeyansales Reliable lan support Enteni sampeyan

    CARE Customer

    sales Reliable lan support Enteni sampeyan

  • Kabeh spare parts sing certified lan strictly ditesKabeh spare parts sing certified lan strictly dites

    Bagean KAYU

    Kabeh spare parts sing certified lan strictly dites

Blog kita

  • 5 Sebab kanggo Nyandhang Topeng Pasuryan

    Apa sampeyan kudu nganggo topeng? Apa mbantu nglindhungi sampeyan? Apa nglindhungi wong liya? Iki mung sawetara pitakonan sing ana babagan topeng, sing nyebabake kebingungan lan informasi konflik ing endi wae. Nanging, yen sampeyan pengin nyebarake COVID-19 bakal mungkasi, nganggo topeng pasuryan bisa dadi bagian saka jawaban ...

  • Pitunjuk Rosin-tech lan Pandhuan Tuku Rosin Press

    Sampeyan bisa uga wis maca utawa ngrungokake konsentrasi paling anyar ing blok, rosin, lan bisa uga pengin nggambar luwih jero babagan apa sejatine & entuk sawetara pitakon babagan topik sing dijawab. Ing kana, sampeyan wis nemokake sumber pokok ing Internet babagan kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan ros ...

  • Pencet Transfer Transfer Panas EasyTrans ™ sing Cocog Kanggo Proyek Paling Luwih Sampeyan?

    Xinhong Group Limited minangka salah sawijining pamimpin pasar mesin mesin panas sing luwih saka 18 taun. Lan pabrik kita uga wis diaudit dening SGS & BV ing situs. Engineered lan diprodhuksi ing China, produk kita kualitas, efisien energi, lan dipercaya. EasyTrans ™ mesin transfer panas ...

  • Entuk Apik Kanthi Waja Sublimasi Gunakake Tekstil

    Wektu iki, Kita wis nyiapake topeng pasuryan kanthi kain sublimasi kanggo sampeyan .Iku migunani banget saben dinane lan uga barang busana pribadi! Kanggo nggawe pribadi, sampeyan bisa nindakake percetakan lengkap babagan kabeh barang ing kene! Topeng pasuryan kasebut bisa menehi sentuhan genteng lan alus ing rai, nyegah bledug lan br ...

  • Kertas Transfer Panas vs Percetakan Sublimasi

    Dadi, sampeyan mlebu jagad apik saka nggawe T-shirt lan sandhangan pribadi - pancen nyenengake! Sampeyan bisa uga takon dhewe, apa cara hiasan dekorasi luwih apik: kertas transfer panas utawa percetakan sublimasi? Wangsulan kasebut pancen loro-lorone pancen gedhe! Nanging, cara sing sampeyan lakoni gumantung karo sampeyan ...

  • Vivian
  • Fiona
  • Betty
Tampilan Online Chat!