Rreth nesh

Themeluar në vitin 2002, Grupi Xinhong riorganizoi dhe zgjeroi operacionet e tij në 2011, duke u përqëndruar në kërkimin dhe zhvillimin, përpunimin dhe promovimin e pajisjeve termike të transferimit për 18 vjet. Xinhong Group ka fituar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë së ISO9001, ISO14000, OHSAS18001 me produkte të certifikimit CE (EMC, LVD, MD, RoHS), dhe ka marrë një numër të patentave vendas dhe të huaj. Ekipi Xinhong mbështet së pari filozofinë e biznesit të klientit, duke përqafuar ndryshimin, punën në ekip, pasionin, integritetin dhe përkushtimin. Duke marrë parasysh nevojat e klientëve, ne i përmbahemi qëndrimit të shërbimit të klientëve më mirë, dhe jemi të vendosur të përtërijmë produkte dhe të përmirësojmë përvojën e përdoruesit, kështu që grupet e gjera të klientëve do të shijojnë produkte me cilësi të lartë, të qëndrueshme dhe të përballueshme. Produktet e dizajnuara nga Grupi Xinhong synojnë t’i shërbejnë pesë grupeve të klientëve. Grupi Xinhong fton sinqerisht shumicën e partnerëve strategjikë për t'u bashkuar, dhe futur më shumë produkte Xinhong në vendin e vet për më shumë konsumatorë që të ndajnë pajisje me cilësi të lartë dhe të përballueshme!

xheatpress-office    xheatpress-factory    xheatpress-production

 Mjeshtëri dhe Hobi

Kjo seri përfshin EasyPress 2, EasyPress 3 dhe MugPress Mate, të apasionuar pas artit dhe artizanatit. Përdoruesit mund të përdorin makinën mini-shkronja së bashku. Mjeshtëri DIY është e favorshme për të kultivuar aftësi personale, të rregulloje dhuratat në mënyrë të ndërsjellë për të forcuar miqësinë midis miqve dhe për të promovuar harmoninë familjare

 Promotional Items & DIY Ideas

Kjo seri e produkteve përfshin pajisje themelore, përfshirë makinën për transferimin e nxehtësisë, makinën për shtyp, filxhanin e kapakut, printerin e stilolapsit, printerin e topit, printerin e këpucëve, etj. Këto pajisje plotësojnë personalizimin bazë të dhuratave dhe realizimin kreativ të DIY, dhe janë gjerësisht të zbatueshme për produktet siç janë sublimimi, transferimi termik, vinyli i transferimit të nxehtësisë, rhinestones etj. Përdoruesit mund të blejnë printera të tillë si EPSON dhe Ricoh për të arritur sublimimin dhe transferimin termik, ose të blejnë një komplot themelor të prerjes për të përputhur me vinylin e transferimit të nxehtësisë (HTV), i cili përdoret gjerësisht në veshje, pajisje sportive, personalizim të dhuratave, etj.

Office Zyra Profesionale e Prodhimit ose Prodhimit

Kjo seri produktesh u shërbejnë fabrikave profesionale të përpunimit dhe studiot e personalizimit të veshjeve. Seria e Inovacionit Tech has ka një presion të madh dhe të njëtrajtshëm (Maksimumi 450kg), një temperaturë uniforme (2 ° C) dhe një goditje të madhe (Max.6cm). Isshtë përshtatur në mënyrë të përkryer për harxhime të ndryshme të presionit të lartë dhe të lartë si ATT, letra për transferimin me lazer Forever, materiale të sakta të kontrollit të temperaturës siç janë TPU, dhe transferimet që kërkojnë më shumë presion uniform, siç janë panelet e aluminit Chromaluxe

● Fabrika e tekstilit ose reklamave profesionale

This series of products serve processing plants and involve large-format equipment up to 160 * 240cm (63 "x94.5"), powered by pneumatic or hydraulic drives. It is equipped with high pressure and uniform temperature, suitable for processing all kinds of consumables including textile fiber products, leather products, ceramic products, high-density wood boards (MDF board) and large-format pearl boards (Chromaluxe Aluminum Panels).

● Solventless Rosin Press Oil Extractors

As a derivative of the heat press machine, this series has been improved by the technology of Xinhong's team, focusing on customer use and experience. Currently there are manual, pneumatic, hydraulic, electric and other driving types. Such machines adopt food-grade 6061 aluminum heating plate, dual heating plates with independent precise temperature control, novel appearance design, which are widely recognized by rosin oil customers , earning customers’ love “made in China”!


WhatsApp Online Chat!