• 01

    Panél Kontrol

    Smart & unik panel kontrol dirancang kalayan program pamaké ramah, gampang ngagunakeun jeung kinerja ogé.

  • 02

    pelat pemanasan

    Kandel sarta coils pemanasan hadé perenah pemanasan platen ensures malah panas & tekanan distribusi

  • 03

    Desain & kotakna

    Unik dirancang jeung Investasi tooling pastikeun alat Sigana alus jeung kinerja ogé.

  • 04

    Bagian listrik

    UL atanapi CE suku cadang Certified anu dilarapkeun pikeun mastikeun kualitas jeung stabilitas.

asd

Produk anyar

  • panas pencét
    rosin pencét

  • husus
    tawaran

  • wareg
    klien

  • mitra
    di sakuliah dunya

  • Pabrik XINHONG

    Pabrik XINHONG

  • Tim Xinhong

    Tim Xinhong

  • XINHONG Produksi

    XINHONG Produksi

Naha Pilih Us

  • Leuwih 18 taun pangalaman

    Kusabab 2002 sarta diwangun deui Xinhong Grup taun 2011, urang geus Maskumambang ku rupa distributor tina widang mindahkeun panas nyadiakeun konsumén urang ku mesin pencét panas kualitas luhur leuwih 18 taun.

  • Leuwih 100 pagawe tur tim terampil

    Tim Xinhong diwangun ku rojongan teknis terampil, tim QC dipercaya jeung pagawe ogé dilatih, mastikeun unggal alat keur digawe di baku tinggi

  • 5+ taun jaminan kana pigura

    Xinhong nyadiakeun 1 jaminan sataun on komponén utama kawas electrics, 5 taun jaminan kana pigura mesin sarta hirup pangrojong teknis.

  • Ngarasakeun kustomisasi jeung urang sarta ngawangun merek soranganNgarasakeun kustomisasi jeung urang sarta ngawangun merek sorangan

    OEM & ODM

    Ngarasakeun kustomisasi jeung urang sarta ngawangun merek sorangan

  • jualan dipercaya jeung rojongan nungguan pikeun anjeunjualan dipercaya jeung rojongan nungguan pikeun anjeun

    Ciracas, Jakarta Timur customer

    jualan dipercaya jeung rojongan nungguan pikeun anjeun

  • Kabéh suku cadang anu Certified tur mastikeun ditesKabéh suku cadang anu Certified tur mastikeun dites

    kualitas bagian

    Kabéh suku cadang anu Certified tur mastikeun dites

Blog kami

  • 5 Alesan pikeun Nganggo Topéng Hareup

    Dupi anjeun kéngingkeun topéng? Naha éta ngabantosan anjeun? Dupi éta ngajagaan batur? Ieu mangrupikeun sababaraha patarosan anu ngeunaan masker, ngabalukarkeun kabingungan sareng inpormasi anu aya di mana waé. Nanging, upami anjeun badé nyebarkeun COVID-19 kanggo ditungtungan, ngagem topéng pameunteu tiasa janten bagian tina jawaban ...

  • Dasar Teknologi Rosin sareng Pitulung Toko Rosin

    Anjeun panginten tiasa maca atanapi nguping konsentrasi énggal anu paling anyar dina blok, rosin, sareng panginten badé ngagali langkung jero kana saleresna éta & kéngingkeun sababaraha patarosan anjeun parantos dijawab. Nya, anjeun mendakan sumber anu paling utuh dina Internét dina sagala hal anu anjeun kedah terang ngeunaan ros ...

  • Pencét Transfer Transfer Panas EasyTrans ™ Nu cocog sareng Proyék Anjeun Pangsaéna?

    Xinhong Group Limited mangrupikeun salah sahiji pamimpin pasar mesin pencét panas tina langkung ti 18 taun. Jeung pabrik urang ogé parantos diaudit ku SGS & BV dina situs. Dipayun sareng diproduksi di China, produk urang anu kualitasna, hémat énergi, tiasa dipercaya. Mindahkeun pemindahan panas EasyTrans ™ ...

  • Ciptakeun Épik Sareng Témplat Reusable Reupsi Sopimasi Béja

    Waktos ieu, Kami parantos nyiapkeun masker pameunteu kalayan lawon sublimasi pikeun you.It sanés pisan diperyogikeun pisan sareng barang fashion pribadi. Pikeun nyieun pribadi, anjeun tiasa ngalakukeun percetakan pinuh dina sagala barang di dieu! masker raray tiasa masihan gentlecare sareng sentuhan lemes kana ramo anjeun, nyegah lebu sareng kasar ...

  • Transfer Transfer Panas vs Percetakan Sublimation

    Janten, anjeun asup ka dunya ngajentulkeun baju T-shirt sareng baju pribadi-éta seru! Anjeun tiasa naroskeun ka diri dimana kaedah hiasan baju anu langkung saé: kertas transfer panas atanapi percetakan sublimasi? Dina jawabanna duanana nyaéta hébat! Tapi, metode anu anjeun angkat kalayan gumantung ka anjeun ...

  • Vivian
  • Fiona
  • Betty
WhatsApp Online Chat!