• 01

    Panél Kontrol

    Smart & unik panel kontrol dirancang kalayan program pamaké ramah, gampang ngagunakeun jeung kinerja ogé.

  • 02

    pelat pemanasan

    Kandel sarta coils pemanasan hadé perenah pemanasan platen ensures malah panas & tekanan distribusi

  • 03

    Desain & kotakna

    Unik dirancang jeung Investasi tooling pastikeun alat Sigana alus jeung kinerja ogé.

  • 04

    Bagian listrik

    UL atanapi CE suku cadang Certified anu dilarapkeun pikeun mastikeun kualitas jeung stabilitas.

asd

Produk anyar

  • panas pencét
    rosin pencét

  • husus
    tawaran

  • wareg
    klien

  • mitra
    di sakuliah dunya

  • XINHONG Factory

    XINHONG Factory

  • Tim Xinhong

    Tim Xinhong

  • XINHONG Produksi

    XINHONG Produksi

Naha Pilih Us

  • Leuwih 18 taun pangalaman

    Kusabab 2002 sarta diwangun deui Xinhong Grup taun 2011, urang geus Maskumambang ku rupa distributor tina widang mindahkeun panas nyadiakeun konsumén urang ku mesin pencét panas kualitas luhur leuwih 18 taun.

  • Leuwih 100 pagawe tur tim terampil

    Tim Xinhong diwangun ku rojongan teknis terampil, tim QC dipercaya jeung pagawe ogé dilatih, mastikeun unggal alat keur digawe di baku tinggi

  • 5+ taun jaminan kana pigura

    Xinhong nyadiakeun 1 jaminan sataun on komponén utama kawas electrics, 5 taun jaminan kana pigura mesin sarta hirup pangrojong teknis.

  • Ngarasakeun kustomisasi jeung urang sarta ngawangun merek soranganNgarasakeun kustomisasi jeung urang sarta ngawangun merek sorangan

    OEM & ODM

    Ngarasakeun kustomisasi jeung urang sarta ngawangun merek sorangan

  • jualan dipercaya jeung rojongan nungguan pikeun anjeunjualan dipercaya jeung rojongan nungguan pikeun anjeun

    Ciracas, Jakarta Timur customer

    jualan dipercaya jeung rojongan nungguan pikeun anjeun

  • Kabéh suku cadang anu Certified tur mastikeun ditesKabéh suku cadang anu Certified tur mastikeun dites

    kualitas bagian

    Kabéh suku cadang anu Certified tur mastikeun dites

Blog kami

  • Who are Xinhong Teammates?

    Established in 2002, Xinhong Group reorganized and expanded its operations in 2011, focusing on research and development, processing and promotion of thermal transfer equipment for 18 years. Xinhong Group has acquired quality management system certification of ISO9001, ISO14000, OHSAS18001 with p...

  • Guide to Heat Press Machine——Craft Easy Press Family

    The recent years have witnessed the rapid development of heat press machines. More and more heat press machines are springing up to meet different demands of different customers.However, not everyone is clear about how to choose a heat press machine especially when he or she is a beginner at this...

  • Milih anu Best Panas Pencét Mesin Pikeun perlu anjeun

    mesin panas pencét téh hiji pilihan idéal pikeun jalma anu beroperasi a bisnis percetakan kado. Lamun ogé rék ngamimitian bisnis ieu, para ahli nyarankeun nu masihan hiji lebet panas mesin pencet. Milih hiji nyaeta salembar jajan lamun tumut kana akun Anjeun bisnis perlu munggaran. Dirumuskeun dihandap nyaeta descript a ...

  • Rosin Pencét Mesin Guide: Kumaha Ka Pilih Mesin Katuhu Pikeun sorangan?

    Baheula, ieu ngan mungkin mésér minyak atsiri tutuwuhan ti dispensary lokal Anjeun, tapi poé ieu kalawan téhnologi dimekarkeun, anjeun tiasa ngadamel extracts sorangan katuhu di imah maké pencét rosin. Extracts kawas rosin anu jadi beuki loba populér pikeun growers imah hobbyists alatan th ...

  • Xinhong geus diondang ku Fujian Pamaréntahan, Biro Usaha pikeun ngawanohkeun tekenan sababaraha panas kami ka 11 nagara

    Xinhong geus diondang ku Fujian Pamaréntahan, Biro Usaha pikeun ngawanohkeun tekenan sababaraha panas kami ka 11 anggota nagara. Salaku Xinhong nyaéta parusahaan trust-pantes di Cina. poto ieu bagian tina bubuka Xinhong mesin pencét panas urang pikeun 33 jalma anu asalna ti 11 nagara béda. Kualitas nyaéta ...

  • Vivian
  • Fiona
  • Betty
WhatsApp Online Chat!