Инструкциски центар

Основана во 2002 година, Групацијата Ксинхонг ја реорганизира и прошири својата операција во 2011 година, фокусирајќи се на истражување и развој, обработка и унапредување на топлинската трансферна опрема за 18 години. Групацијата Ксинхонг се стекна со сертификација на систем за управување со квалитет на ISO9001, ISO14000, OHSAS18001 со производи на сертификација CE (EMC, LVD, MD, RoHS), и доби голем број на домашни и странски патенти. Тимот Ксинхон први ја поддржува деловната филозофија на клиентот, прифаќајќи ги промените, тимската работа, страста, интегритетот и посветеноста. Продолжувајќи од потребите на клиентите, ние се придржуваме кон ставот на услуги на клиентите подобро и решени сме да ги иновираат производите и да го подобрат корисничкото искуство, така и широките групи на клиенти ќе уживаат високо квалитетни, стабилни и прифатливи производи. Производите дизајнирани од групата Xinhong имаат за цел да опслужат пет групи на клиенти. Xinhong Group искрено го поканува мнозинството стратешки партнери да се приклучат и да воведат повеќе производи од Xinhong во својата земја за повеќе потрошувачи да споделат висококвалитетна и достапна опрема!

џеатпрес-канцеларија    џеатпрес-фабрика    џеатпрес-продукција

 Занаети и хоби

Оваа серија вклучува EasyPress 2, EasyPress 3 и MugPress Mate, кои служат уметници и ентузијасти за занаетчиство. Корисниците можат да ја користат машината за мини букви заедно. Занаети DIY е погодна да се посветам на лични вештини, прилагодување подароци меѓусебно за зајакнување на пријателството меѓу пријателите и промовирање на семејната хармонија

 Promotional Items & DIY Ideas

Оваа серија на производи вклучуваат основна опрема, вклучувајќи машина за пренос на топлина, машина за печење, капа машина за печатење, печатач за пенкало, печатач со топка, печатач за чевли, итн. Овие уреди ги исполнуваат основните прилагодувања за подароци и креативната реализација на DIY, и се широко применливи за производи како што се сублимација, термички пренос, винил за пренос на топлина, rhinestones и така натаму. Корисниците можат да купат принтери како што се EPSON и Ricoh за да постигнат сублимација и термички трансфер, или да купат основен плотер за сечење за да одговараат на винил за пренос на топлина (HTV), кој широко се користи во облека, спортска опрема, прилагодување подароци и др.

Office Канцеларија за професионално прилагодување или производство

Оваа серија на производи служат професионални фабрики за обработка и студија за прилагодување облека. Серијата Innovation Tech has има голем и униформа притисок (максимум 450 кг), униформа температура (° 2 ° C) и голем мозочен удар (Max.6cm). Совршено е прилагодено на разни потрошни материјали со висок притисок и висок притисок, како што се АТТ, хартија за пренесување ласер засекогаш, прецизни материјали за контрола на температурата, како што се TPU, и трансфери за кои е потребен повеќе униформа притисок, како што се алуминиумски панели Chromaluxe

● Професионална фабрика за текстил или рекламирање

Оваа серија производи служи за преработувачки погони и вклучува опрема со голем формат до 160 * 240 cm (63 "x94,5"), напојувана со пневматски или хидраулични погони. Опремен е со висок притисок и униформа температура, погоден за обработка на сите видови потрошни материјали, вклучувајќи производи од текстилни влакна, производи од кожа, керамички производи, дрвени плочи со висока густина (MDF плоча) и бисерни плочи со голем формат (Chromaluxe алуминиумски панели).

● Екстрактори за преса на масло од колофон без растворувач

Како дериват на машината за преса на топлина, оваа серија е подобрена со технологијата на тимот на Ксинхонг, фокусирајќи се на користењето и искуството на клиентите. Во моментов има рачни, пневматски, хидраулични, електрични и други видови на возење. Ваквите машини усвојуваат алуминиумска грејна плоча од типот на храна 6061, двојни грејни плочи со независна прецизна контрола на температурата, нов дизајн на изгледот, кои се широко препознаени од клиентите на масло од колофон, заработувајќи ја љубовта на клиентите „направено во Кина“!


WhatsApp Онлајн Chat!