производи

Xinhong Група ограничена е еден од лидерите на пазарот на машини за топлинска печат бизнис повеќе од 18 години. И нашата фабрика, исто така, е предмет на ревизија од страна на SGS & BV на лице место. Инженерирани и произведени во Кина, нашите производи се високо-квалитетни, енергетски ефикасни и сигурни.

Пресителите за пренесување на топлина на EasyTrans are се дизајнирани да отпечатат дизајн или графика на подлоги, како маица, капа и чаши, итн. Со примена на топлина и притисок за одредено време, можете да го направите преносот на топлина артикли кои траат долго на подлоги! Направете им големи впечатоци кај клиентите и заработуваат растечки бизнис.

WhatsApp Онлајн Chat!